Охрид
Јувена лого
Гламур лого
 
Доколку сакате некого да израдувате со убав поклон, било тоа својот сакан или за себе, ние сме правото место за Вас. Кај нас можете да го пронајдете најголемиот избор на најпознатите светски парфеми.
 
Шминкањето е вистинска уметност, достапно за секоја жена. Ќе го истакнам своето лице и својот шарм, ќе ја истажувам својата индивидуалност, ќе си поигрувам со најразлични нијанси - тоа е тајната на убавината која ние ви ја откриваме.
 
Ако саката да го промените својот имиџ, почнете од нашите парфимерии ЈУВЕНА и ГЛАМУР.
 
Парфемериите ЈУВЕНА и ГЛАМУР се овластени парфимерии во Охрид за продажба на оригинални парфеми од светските произведители
 
Пронајдете го најубавото во Вас.
 
Тилеви Аптека логоГламур и Јувена парфимерии
CH CAROLINA HERRERA
1 MILLION PACO RABANNE
PUMA
Max Factor маскара LASH EXTENSION EFFECT 
 
MAYBELLINE маскара COLOSSAL VOLUM EXPRESS
Клуб картичка КУПИ ПО НАБАВНА